En bruker med forfatter-rettigheter kan slette et dokument under utarbeidelse.

En bruker med systemadministrator-rettighet kan slette et godkjent dokument.

Når et dokument er slettet, kan du ikke gjenopprette det. Hvis du ikke er 100 % sikker på at du skal slette et dokument, bør du arkivere det i stedet.

Slette et enkelt dokument

• Velg dokumentet
  • Klikk på 3 prikker
  • Velg Slett (delete)

Slette et eller flere dokumenter

• Velg dokument(er) ved å hake av i boksen foran tittelen i mappa
  • Velg slett (delete)
  • Svar Ja hvis du er sikker på at du vil slette dokumentet

Fra versjon 3.8: Ved arkivering eller sletting av et godkjent dokument som andre dokumenter er knyttet til, vil du få en advarsel

Dersom du ønsker å slette eller arkivere et godkjent dokument som andre lenker til, får du en advarsel og informasjon om hvilke dokumenter som er lenket.