RamBase QMS opplever i nyere versjoner av nettleserne at med Adobe pdf reader som tillegg, kan det oppstå problemer med lasting av bilder og nedlasting av filer (streaming delen i QMS applikasjonen).

Google Chrome og MS Edge har sine egne innebygde pdf lesere, så det er ikke nødvendig med pdf-leser som nettleser tillegg.  Vi anbefaler derfor at dette tillegget fjernes eller slås av i nettleseren.

NB! Å ha Adobe pdf reader installert på Pcen er ikke noe problem, det er kun når den ligger som tillegg i nettleseren.

Slå av PDF- nettleser tillegg i Chrome:

• klikk på "Utvidelser/Extensions" knappen
  • klikk på "Administrer Utvidelser"

• Slå av tillegg, eller
  • Fjern tillegg

Slå av PDF- nettleser tillegg i Edge:

• klikk på "Utvidelser/Extensions" knappen
  • klikk på "Administrer Utvidelser"

• Slå av tillegg, eller
  • Fjern tillegg