Rapporter for dokumenter finner du under Rapporter i hovedmenyen.  Her er hovedbildet for dokumentrapporter:

Klikk på Uke - Måned - År for å finne data for ønsket tidsperiode

Nye dokumenter

Antall nye dokumenter som er opprettet i valgte tidsperiode. Inkluderer også nye versjoner av dokumenter.

Klikk på tallet i rapporten for å få opp detaljer.

Godkjente dokumenter

Antall dokumenter som er blitt godkjent innen for den valgte tidsperioden

Tilbakemeldinger

Klikk på tallet for tilbakemeldinger for å se oversikt over dokumenter som noen har gitt tilbakemelding på i løpet det valgte tidsrommet.  Svar på tilbakemeldinger er ikke inkludert i tallet.

Status - alle dokumenter

Alle dokumenter = totalt antall dokumenter på angitt tidspunkt. Antall dokumenter fordelt på de ulike statusene vises under.

• Grønne = antall godkjente dokumenter som er innfor revisjonsintervall
  • Gule = antall godkjente dokumenter hvor revisjonsdato er i ferd med å utløpe
  • Røde = antall godkjente dokumenter med utløpt revisjonsdato
  • Til godkjenning = antall dokumenter som er sendt til godkjenning
  • Til verifisering = antall dokumenter som er sendt til verifisering
  • Under utarbeidelse totalt = antall dokumenter som har status under utarbeidelse. Inkluderer både nye versjoner av godkjente dokumenter og nye dokumenter.
  • Under utarbeidelse ny = antall nye dokumenter (versjon 1) som har status under utarbeidelse
  • Arkivert = antall dokumenter som er arkiverte

Type - alle dokumenter

Antall godkjente dokumenter per type:

• Dokumenter
  • Opplastede dokumenter
  • Quiz-er
  • Url-er (lenke-dokumenter)
  • Meldingsdokumenter

Globalt filter for avdeling i dokumentrapporter

Du kan velge det globale filteret for avdelinger i dokumentrapportene. Disse vi da vise:

• Dokumenter per mappe - bruk av avdelingsfilter vil vise antall dokumenter per mappe hvor brukere i den valgte avdelingen er forfatter, verifiserer eller godkjenner (det vil si har et ansvar)
  • Dokument per forfatter - bruk av avdelingsfilter vil vise dokumenter for forfattere som hører til i den valgte avdelingen
  • Dokument per status - bruk av avdelingsfilter vil vise dokumenter per status for forfattere, verifisere og godkjennere som hører til i den valgte avdelingen
  • Detaljert dokumentliste - bruk av avdelingsfilter vil vise dokumenter for forfattere, verifisere og godkjennere som hører til i den valgte avdelingen

Dokumenter per mappe

Dokumenter per forfatter

Dokumenter per status

Detaljert dokumentliste