Du kan generere en QR-kode for dokumenter for rask og enkel tilgang.

Denne funksjonaliteten er innebygd i Microsoft Edge og Google Chrome og fungerer på samme måte for disse to nettleserne.

Viktig! For at QR-koden alltid skal peke mot den oppdaterte versjonen av dokumentet, må du bruke url-en som er opprettet av QMS systemet, IKKE url-en/nettadressen i nettleserens søkefelt:

• Klikk på de tre prikkene i menyen øverst til høyre:
  • Klikk "Vis dokumentets URL"

• I pop-up vinduet klikk på "KOPI"

• Så inne i dokumentet, høyreklikk på musen hvor som helst, og velg "Opprett QR-kode for denne siden" i menyen.

• Fjern den foreslåtte nettadressen i QR-kodevinduet og erstatt den med URL (lim inn fra URL kopi) og klikk "Last ned"

QR koden er nå lastet ned til "Downloads/Nedlastet" mappen på din PC.