Rapporter for avvik og tiltak finner du ved først å velge Rapporter i menyen øverst i venstre hjørne:

Deretter velger du rapport. Du får da opp hovedsiden for rapporter, der finner man rapporter for avvik og tiltak.

Det finnes et utvalg av forskjellige rapporter. Både dokumenter, avvik og tiltak har en detaljert rapport. Disse rapportene har mange filtermuligheter og funksjonalitet for hvilke kolonner som kan vises. I tillegg kan mange av rapportene lastes ned som til excel.