Dette er for å lage rettighetsgrupper som kommer i tillegg til rettighetsgruppene "alle interne", "alle eksterne" og systemadministor.

For å opprette eller redigere rettighetsgrupper, må du være systemadministrator.

Lage rettighetsgruppe

1. Velg administrasjonsverktøyet
  2. Velg Rettigheter

Du kan nå legge til en ny gruppe eller redigere en eksistrende.

• Klikk på "+" for å lage ny rettighetsgruppe.

• Legg til navn
  • Legg til en kort beskrivelse - dette gjør det enklere for andre å skjønne hvilke rettigheter grupa har
  • Klikk "Aksepter" (Accept)

Nå skal du velge rettigheter for gruppa:

• Klikk på "V" for den nye gruppa
  • Legg til rettigheter for dokumenter og mapper
  • Legg til rettigheter for brukeradminsitrasjon, kompetanse og rapporter

• Hvis du vil endre navnet eller beskrivelsen eller slette, velg menyen (3 prikker)
  • Du kan også legge til brukere til rettighetsgruppa herfra